Badrum Drytrend – Recension

Badrum hos Drytrend.com

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
En utav Sveriges bästa webbutiker på badrumsvaror. Ett väldigt imponerande utbud med goda leverans och betalningsmöjligheter.

4.7

Perfekt!
Badrum Drytrend – Recension Recenserad av: on . Perfekt! Utbud Väldigt bra utbud av badrumsvaror, de har allt från badkar till doftljus och allt däremellan. Deras utbud av badkar är imponerande, mer än 200..... Betyg: 4.7


drytrend badrum monitor
Till badrumsvaror

Utbud

Väldigt bra utbud av badrumsvaror, de har allt från badkar till doftljus och allt däremellan. Deras utbud av badkar är imponerande, mer än 200 olika badkar har de till försäljning. Om man inte hittar ett badkar som passar ens krav hos Drytrend då vet jag inte var man ska leta.
De har bland annat följande kategorier: Badrumsbelysning, textil, kakel och klinker, duschar, toaletter och bastu för att nämna några. De är helt klart en auktoritet när det kommer till onlineförsäljning av badrumsartiklar.

Material

Drytrend jobbar med välkända varumärken som bland annat: Hafa, Ifö och Gustavsberg. Så vad det gäller kvaliteten och hållbarheten på de varor som du beställer så kan du känna dig trygg.

Leverans

Här har du 3 olika alternativ som du kan använda dig utav.
1. Hemkörning, du får dina varor hemkörda till din tomtgräns om du bor i villa eller till din port om du bor i lägenhet. Detta alternativ är fraktfritt.
2. Hämta hos butiken. Drytrend har en fysisk butik som ligger i Stockholmsområdet och du kan välja detta alternativ om du själv vill hämta upp dina varor. Det är ingen extra kostnad för detta alternativ däremot så måste tänka på bensinkostnaden.
3. Hemleverans med inbärningshjälp, som innebär att du får hjälp att bära in dina varor. Detta alternativ kostar: 495 Kr.

Bra att de har många olika alternativ för leverans och givetvis positivt att det är fraktfritt. Sista alternativet är dock aningen dyrt enligt oss.

Priser och betalning

Eftersom att de har så många olika varor i olika prisklasser så finns det alltid något som passar kundernas specifika prisklass.

Vad det gäller betalningsalternativ så finns de alternativ som man kan förvänta sig plus mycket mer, de har hela 9 st olika betalningsalternativ där de vanligaste är:
– Betalning med kort Visa/Mastercard
– Faktura
– Delbetalning
– Direktbetalning via bank

Struktur och design

Vi gillar den enkla designen och den lättförståeliga strukturen på Drytrend.com det är väldigt lätt att navigera sig fram till det man letar efter och designen tar inte för mycket fokus av användaren.

Besökarnas betyg

Svara gärna på denna undersökning nedanför, gå först till deras hemsida här: drytrend.com och kom sedan hit igen och lämna ditt betyg som du anser att drytrend.se förtjänar.

Vad tycker du om utbudet av badrumsvaror hos Drytrend.se?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg