Vitvaror Tretti – Recension

Vitvaror hos Tretti.se

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
En webbutik som är helt fokuserad på vitvaror och det märks i var enda apsekt av butiken som har ett extremt bra utbud.

4.8

Perfekt!
Vitvaror Tretti – Recension Recenserad av: on . Perfekt! Utbud Tretti.se är en renodlad webbutik för vitvaror och har därför ett imponerande utbud av alla olika typer av vitvaror som man kan tänkas behöva...... Betyg: 4.8

tretti vitvaror monitor
Till vitvaror

Utbud

Tretti.se är en renodlad webbutik för vitvaror och har därför ett imponerande utbud av alla olika typer av vitvaror som man kan tänkas behöva till sin bostad. Tretti är webbutiken att välja om du bara ska köpa vitvaror helt klart.

Material

Det finns utförlig dokumentation på produktsidorna om vilka material som används och vilka energiegenskaper vitvaran i fråga har. Det finns även väldigt många recensioner till produkterna på denna sajt vilket gör att man får ytterligare information från andra kunder om vad de tyckte om varan, där brukar personer ofta skriva utifall de är nöjda med kvaliteten eller inte.

Leverans

Tretti.se erbjuder följande leveransalternativ: Fri frakt, hämta själv och uppbärning, det är endast alternativet uppbärning som kostar och den kostnaden ligger på 295 Kr.

De har en angiven leveranstid på mellan 2-7 dagar.

Priser och betalning

Priserna på varorna är i likhet med de andra webbutikerna som vi jämför med så det går inte att säga att Tretti skulle vara dyrare eller billigare.

Du kan välja att betala dina vitvaror med följande metoder:
1. Faktura med olika betalningstider
2. Direkt betalning via din bank
3. Delbetalning via Klarna
4. Kortbetalning med ditt bankkort
5. Presentkort

Struktur och design

En snygg hemsida med väldigt bra och tydliga sökfunktioner, man kan enkelt sortera och välja att bland annat pris söka för att få fram vitvaror som passar budget och smak. Denna funktion är mycket mer funktionell på denna sida än på de andra sidorna vi har testat och får därför ett toppbetyg.

Besökarnas betyg

Nu har du chansen att ge ditt betyg på Tretti.se och deras utbud, kolla in deras utbud här: tretti.se/vitvaroroch lämna sedan din bedömning.

Vad tycker du om utbudet av vitvaror hos Tretti.se?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg