Ytterdörrar hos Byggmax – Recension

Ytterdörrar hos Byggmax.com

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
Ett väldigt dåligt utbud drar ner helheten av betyget. De har dock bra leveranstider då de har fysiska butiker runt om i Sverige.

3.5

Hyfsat
Ytterdörrar hos Byggmax – Recension Recenserad av: on . Hyfsat Utbud Utbudet av ytterdörrar hos byggmax är väldigt dåligt. Det finns endast ett fåtal dörrar att välja mellan. Men man ska komma ihåg att byggmax...... Betyg: 3.5

byggmax-ytterdorrar-monitor
Se utbud av fönster

Utbud

Utbudet av ytterdörrar hos byggmax är väldigt dåligt. Det finns endast ett fåtal dörrar att välja mellan. Men man ska komma ihåg att byggmax mest är en butik för personer som letar efter grovt byggmaterial, ytterdörrar kommer inte riktigt i den kategorin.

Material

De dörrar som finns är dock tillverkade med material och metoder som uppfyller de krav som vi stället. Deras dörrar har bland annat blivit testade och godkända på statens provningsanstalt där u-värdet bedömdes. Vad det gäller materialet får därför dörrarna ett bra betyg.

Leverans

Leveranstiden för ytterdörrar hos byggmax ligger på cirka 1-2 veckor.
Fraktkostnaden varierar beroende på var i landet man bor och hur långt ifrån man har från en fysisk byggmax handel. Man får räkna med att betala i vilket fall 200 kr i frakt.

Priser och betalning

De dörrar som finns hos byggmax har ett bra pris.

Struktur och design

Strukturmässigt är byggmax en bra butik och deras kategori med ytterdörrar har flera sorteringsval och du kan bland annat sortera på u-värde, dörr med glas och färg.

Besökarnas betyg

Ge ditt betyg till butiken här, kolla in webbutiken först här: byggmax.se/dorrar/ytterdorrar/ och lämna sedan ditt betyg.

Vad ger du Byggmax för betyg vad det gäller utbudet av ytterdörrar?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg