Ytterdörrar hos Skånskabyggvaror – Recension

Ytterdörrar hos Skånskabyggvaror.se

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
Ett bra utbud av enkeldörrar och bra leveransvillkor och betalningsalternativ ligger till grund för detta betyg.

3.8

Hyfsat
Ytterdörrar hos Skånskabyggvaror – Recension Recenserad av: on . Hyfsat Utbud Utbudet hos Skånskabyggvaror är inte direkt jätte imponerande, de har de typiska dörrar man kan kräva av en webbutik som säljer dörrar men inte.... Betyg: 3.8

skånskabyggvaror-ytterdorrar-monitor
Se utbud av ytterdörrar

Utbud

Utbudet hos Skånskabyggvaror är inte direkt jätte imponerande, de har de typiska dörrar man kan kräva av en webbutik som säljer dörrar men inte mer än så. Deras utbud består mest av enkeldörrar.

Material

Skånskabyggvaror tillverkar sina ytterdörrar på egen hand. De har olika serier som de sedan placerar deras dörrar i, denna placering baserar bland annat på dörrens egenskaper och det materialet den är skapad utav. Du kan bland annat hitta en serie som är anpassad för bruk till bostäder som ligger nära havet, just denna serie är extra stryktålig.

De material som används vid tillverkningen av ytterdörrarna får anses vara av bra kvalitet och de använder de korrekta metoderna för att dörren ska uppfylla de krav vi har på bland annat u-värde.

Leverans

När du köper ytterdörrar hos Skånskabyggvaror så inger leveranskostnaden, leveransen sker hem till din dörr. Du måste dock betala en expeditionsavgift på 195 kr, en avgift som man egentligen kan se som en fraktkostnad.

Leveranstiden ligger på cirka 10-15 dagar men de hävdar att de allra flesta leveranser sker inom 7 dagar. En leveranstid som får anses vara helt okej då man ofta är ute i god tid med inköp som detta.

Priser och betalning

Priserna ligger på en normal nivå och de är inte omotiverat höga. De olika betalningsmetoder som finns att tillgå hos Skånskabyggvaror är följande:
1. Betalning med kort
2. Faktura
3. Betalning direkt via internetbank
4. Delbetalning och uppskjuten betalning

Struktur och design

Vi är inte helnöjda när det kommer till strukturen på kategorin med ytterdörrar hos butiken. Först och främst så kan man bara sortera utefter de olika serierna, man kan alltså inte välja att sortera på vilken typ av ytterdörr man letar efter. Det hade varit bra om man kunde sortera utefter pardörrar eller enkeldörrar om de är den typ av dörr som man letar efter. Detsamma gäller vad det gäller prissortering.

Vad det gäller designen så är den bra men den kan kännas lite för simpel många gången, vi tänker då främst på det vänstra fältet där de olika kategorierna listas, där hade de kunnat lägga ner lite mer tid på att snygga till designen då det känns lite 90-tal över denna.

Besökarnas betyg

Gör din röst hörd genom att lämna ett betyg, kolla dock igenom butiken här: skanskabyggvaror.se/produkter/dorrar först för att skapa dig en bra uppfattning.

Vad ger du Skånskabyggvaror för betyg vad det gäller utbudet av ytterdörrar?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg