Köpa fönster hos Bygghemma

Fönster hos Bygghemma.se

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
Ett välkänt betyg för en strukturerad butik med stort utbud av fönster.

4.4

Väl godkänt
Köpa fönster hos Bygghemma Recenserad av: on . Väl godkänt Utbud Ett väldigt bra utbud samtliga kategorier som vi letar efter finns hos butiken. De olika typer av kategorier vi kollar efter är dessa: Fasta...... Betyg: 4.4


Utbud

Ett väldigt bra utbud samtliga kategorier som vi letar efter finns hos butiken. De olika typer av kategorier vi kollar efter är dessa: Fasta fönster, Vridfönster, Sidohängt fönster, Takfönster, Överkantshängt fönster, Underkantshängt fönster, Runda fönster, 2 glas fönster, 3 glas fönster (Energisparande). Dessutom finns det ett rikt utbud av fönster i varje kategori att välja mellan, alla fönster har dessutom olika fönsterstorlekar att välja mellan. Så låt säga att du är ute efter ett fast fönster, då navigerar du dig helt enkelt till kategorin för fasta fönster för att sedan välja ett fönster som passar dig, när du har gjort det har du möjlighet att välja storlek på fönstret.

Material

De olika material som finns representerade på sidan är: Aluminium, Trä och Komposit. Det är de vanligaste materialen och vi förväntar oss inte att hitta ytterligare material än så. Med det sagt uppfyller bygghemma de krav vi har på utbud av material med högt betyg.

Leverans

När det gäller leveranstiden så finns det hos bygghemma 2 olika kategorier. 1. Den första kategorin hamnar man i om man beställer fönster ifrån deras lagersortiment, vid en sådan beställning ligger leveranstiden på cirka 1 vecka. 2. Den andra kategorin hamnar man i om man specialbeställer en storlek som inte finns på lagret, en sådan beställning tar 5-6 veckor. Om du navigerar in till det fönster som du är intresserad av att köpa så kan du enkelt se vilken leveranstid det är för den aktuella produkten om du kollar i det högra fältet. Om grafiken är grön och visar lager vara så betyder det att beställningen tar cirka 1 vecka. Är grafiken istället gul eller blå betyder det att det är en beställningsvara eller en vara som måste tillverkas först vilket gör att leveranstiden blir betydligt längre. Priser för leveranser varierar beroende på var du bor, bygghemma har dock ett bra hjälpmedel där du kan skriva in ditt postnummer och på det viset snabbt få reda på vad frakten just hem till dig kostar. Frakten varierar beroende på hur mycket du beställer.

Priser och betalning

Vad det gäller priserna får de anses ligga i en normal nivå jämfört med andra butiker som säljer fönster. Vilka olika betalalternativ finns? Det finns 3 olika typer av betalning, dessa är: 1. Direktbetalning med kort. 2. Faktura. 3. Delbetalning med olika uppläggningstider. Från 3 månader till 24 månader. Ränta tillkommer.

Struktur och design

Bygghemma har en väldigt bra struktur på sin webbutik, den är väldigt enkel att förstå vilket gör att det går snabbt att hitta den produkt man letar efter. Det finns väldigt många olika kategoriseringsalternativ, ett bra exempel är prissorteringen. Rent utseendemässigt har butiken en professionell design som har lagom med färger och som inte upplevs som störande. Helt klart ett högt betyg.

Besökarnas betyg

Vad tycker du? Nedanför har du själv möjlighet att lägga en röst på utbudet av fönster på bygghemma.se var dock noga med att först besöka butiken här: bygghemma.se/utomhus/fonster/ så att du kan skapa dig en bra uppfattning.

Vad tycker du om utbudet av fönster på Bygghemma.se?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg