Köpa fönster hos Byggmax

Fönster hos Byggmax.se

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
Ligger lite efter de andra webbutikerna på marknaden när det kommer till utbudet av fönster. Räddar dock upp en del av betyget genom sina fördelaktiga leveranser.

3.1

Hyfsat
Köpa fönster hos Byggmax Recenserad av: on . Hyfsat Utbud Begränsat utbud. Litet utbud i jämförelse med de andra webbutikerna som säljer fönster och de fönster som finns är väldigt standard. Byggmax får... Betyg: 3.1

Utbud

Begränsat utbud. Litet utbud i jämförelse med de andra webbutikerna som säljer fönster och de fönster som finns är väldigt standard. Byggmax får därför ingen hög poäng när det kommer till utbudet. Är man däremot ute efter ett vanligt fast fönster till ett billigt pris då räcker byggmax gott och väl.

Material

Inte klart vilken leverantör som är tillverkaren av fönstren. Det bör framgå mycket tydligare än vad det gör. Vad det gäller tillverkningsmaterial så framgår det tydligt. De material som finns representerade är Trä och PVC, vilket får anses vara bra.

Leverans

När det kommer till byggmax så har de en stor fördel gentemot de andra webbutikerna och det är att de finns representerade i många svenska städer med fysiska butiker vilket betyder att du själv kan hämta upp din beställning om du vill. Om du föredrar hemleverans kan du också välja det, byggmax anger att de har 2 dagar leveranstid för varor som finns på lagret. Dessa uppgifter framgår när du beställer din vara så att du vet vilken leveranstid du kan förvänta dig. Faktorer som påverkar leveranstiden ytterligare är om varan du har beställt finns på ett byggmax nära dig, om den gör det kommer den givetvis att köras från den butiken. Om du inte har en byggmax butik i närheten av där du bor måste de skicka varorna från centrallagret vilket gör att leveransen kan blir längre. Detta avgör också priset för din leveranskostnad.

Priser och betalning

Byggmax har relativt billiga priser på sina fönster. En del av det kan bero på att vissa av deras fönster är obehandlade, vilket att du själv får behandla dem och måla dem i den färg du önskar.

De betalningsalternativ som finns på webbutiken är följande:

  • Kortbetalning (Visa, Mastercard)
  • Direktbetalning via bank (Stödjer de vanligaste svenska bankerna)
  • Betalning via faktura
  • Byggmax kort

Om vi jämför med de andra webbutikerna så har byggmax ett ytterligare betalningsalternativ vilket är Byggmax kortet. Det är alltid positivt att ha fler betalningsalternativ så för denna kategori får webbutiken ett högt betyg.

Struktur och design

Färgmässigt upplevs den som aningen störande, texten på vissa ställen och menyerna är även aningen för stora, det är i och för sig en smaksak som upplevs olika men det var det som slog oss när vi granskade webbutiken. Vad det navigation så finns det en väl utvecklad sökfunktion samt en meny på framsidan som täcker det flesta kategorier som finns på webbutiken. Man har med andra ord lätt att hitta det man söker.

Färgen och storleken drar ner betyget en aning men betygets helhet förstärks upp av den enkla navigationen på hemsidan vilket ger dem ett stabilt slutbetyg för denna bedömningspunkt.

Besökarnas betyg

Vilket betyg ger du butiken? Här har du möjlighet att betygssätta Byggmax.se när det kommer till deras utbud av fönster, besök först webbutiken här: byggmax.se/fonster för att skapa dig en rättvis bedömning.

Vad tycker du om utbudet av fönster på Byggmax.se

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg