Köpa fönster hos Skånskabyggvaror

Fönster hos Skånskabyggvaror.se

Utbud
Material
Leverans
Priser och betalning
Struktur och design
Sammanlagt
En välstrukturerad webbutik med väldigt bra leveransmetoder. Det faktum att leverantörerna av fönstren inte framgår tydligt drar ner betyget.

3.9

Hyfsat
Köpa fönster hos Skånskabyggvaror Recenserad av: on . Hyfsat Utbud Skånskabyggvarors utbud av fönster är ganska bra, de vanligaste varianterna av fönstertyper finns. Avsaknaden av exempelvis runda fönster och an... Betyg: 3.9

Utbud

Skånskabyggvarors utbud av fönster är ganska bra, de vanligaste varianterna av fönstertyper finns. Avsaknaden av exempelvis runda fönster och andra figur formade fönster gör att utbudet kan verka lite skralt och detta gör även att betyget inte når ända vägen fram för bedömningspunkten utbud.

Material

Det är svårt att skapa sig en uppfattning om vilka som är tillverkare av fönstren eftersom att det inte framgår lika tydigt som hos andra webbutiker. Tillverkar dem fönstren själva eller har dem leverantörer som gör det, detta är oklart och gör att det blir svårt att skapa sig en uppfattning av materialet. Eftersom att man snabbt kan skapa sig en uppfattning av materialet om man vet vilken leverantör som tillverkar fönstren.

De tre vanligaste fönster materialen finns hos butiken vilket är bra, dessa material är: Trä, Aluminium och PVC.

Leverans

Ett väldigt välutvecklat och fungerande leveranssystem som består av egna lastbilar vilket gör att de kan erbjuda gratis frakt på alla sina leveranser. De antyder dock att det tillkommer 195 kr i expeditionsavgift på alla beställningar vilket gör att man kan fråga sig ifall de helt enkelt använder denna summa som en avgift för frakten men döper om den till just ”expeditionsavgift” för att de skall kunna hävda att de har just fraktfria leveranser. Vi har inte stött på denna expeditionsavgift hos någon annan webbutik vilket ligger till grund för denna slutsats. Oavsett hur det ligger till så är 195 kr inte mycket i leverans när man får sin beställning hemkörd.

Priser och betalning

Priserna på deras fönster ligger ungefär på samma nivå med de andra webbutikerna vi jämför med. Men eftersom att det inte framgår vilken leverantör som ligger bakom fönstren så är det svårt att jämföra det man får för pengarna.

Vad det gäller olika betalningsmetoder så finns det följande alternativ att välja på:

  • Betalning med kort
  • Faktura
  • Betalning direkt via internetbank
  • Delbetalning och uppskjuten betalning

Struktur och design

Väldigt logisk och simpel struktur på sajten. Det fösta som möter en på första sidan är de vanligaste kategorierna som man enkelt kan klicka sig vidare till. Alla underkategorier är även dem logiska, i det här fallet kollade vi på fönster kategorin och där i hittar man ett antal underkategorier som hjälper en att hitta just de fönster man letar efter. Det finns inget direkt att anmärka på vilket lämnar butiken med ett högt betyg för denna bedömningspunkt.

Besökarnas betyg

Vad tycker du? Här nedan kan du ge Skånskabyggvaror.se ett betyg utifrån deras utbud av fönster, se dock till att besöka sidan först här: skanskabyggvaror.se/produkter/fonster så att du kan ge en rättvis bedömning.

Vad tycker du om utbudet av fönster på Skånskabyggvaror.se?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Dela detta:

Relaterade inlägg