Recension av webbutiken Buildor.se

Recension Buildor.se

Utbud
Material
Leveranser
Priser och betalning
Struktur och Design
Sammanlagt
En ganska nystartad byggbutik men som har en hel del bra varor som du behöver till ditt hem.

3.6

Bra!
Recension av webbutiken Buildor.se Recenserad av: on . Bra! Om butiken Buildor.se är en ganska nyetablerad webbutik som säljer byggvaror med inriktning på inredning. De är etablerade i Stockholmområdet men de e... Betyg: 3.6

Buildor.se recensionOm butiken

Buildor.se är en ganska nyetablerad webbutik som säljer byggvaror med inriktning på inredning. De är etablerade i Stockholmområdet men de erbjuder så klart frakt och leverans till hela Sverige. Ett bra val för dig som är ute efter webbutik med bra priser.
Gå Till Butik

Utbudet

Detta är en webbutik för dig som håller på att inreda din nyrenoverade eller nybyggda bostad, de enda grövre byggmaterialet som finns här är nämligen dörrar de saknar alltså: virke, panel, gjutmaterial och liknande byggmaterial, letar du efter en butik som säljer det bör du istället välja byggmax.com som har ett bra utbud av sådana typer av byggvaror.

Deras utbud av golv är nog det mest imponerande hos butiken och du hittar garanterat ett golv som faller dig i smaken hos Buildor. En annan avdelning som man inte hittar på så många andra ställen är stegar och ställningar och även om utbudet av dessa är ganska litet så finns det ett par olika typer att välja mellan, det är inga ställningar som du har nytta av om du ska måla om ett helt hus men de är perfekta för dig som ska tapetsera eller måla taket hemma.

Kommentarer om webbutiken

Webbutiken är lättnavigerad och menyn är stor och tydlig vilket gör att man direkt ser vilken avdelning man ska klicka sig vidare till för att hitta det man letar efter. Butiken känns dock lite ofärdig och det är många ställen i butiken som känns lite väl tomma, detta ser man främst genom stora vita ytor där det borde vara innehåll men istället är helt tomt.

Färgtemat som används i webbutiken är skonsamt mot ögonen och har en skönt neutral färg vilket gör att man kan klicka sig runt i butiken utan att bli störd av färgen som man blir av exempelvis byggmax butik som ni kan läsa om i deras recension.

Vi tycker även att vissa grafiska element i butiken är alldeles för stora, ett exempel på det är ”köp knappen” som tar alldeles för mycket plats enligt oss.

Läs recensioner där Buildor.se har deltagit

Genomgående betyg

Buildor.se har i genomsnitt fått betyget 3,6 av 5 möjliga för de kategorier som vi har recenserat butiken för. Det är ett hyfsat betyg som indikerar att butiken är fullt duglig för dig som letar efter enklare byggmaterial. Det finns dock en del som drar ner betyget som exempelvis designen till viss del, men även kostnaden för leveranser och att det är lite för få betalningsalternativ.

Dela detta:

Relaterade inlägg